MTSZ tagok

MTSZ Hírlevél 2015.02.14.

Emlékeztető a 2015.02.17-én megrendezésre kerülő nyílvános egyeztetésre a Városliget tájépítészeti tervpályázata kapcsán.

MTSZ Hírlevél 2015.02.08.

Felhívás a Nyitrai Kertészeti Fórumon való részvételi lehetőségre, amelyet 2015. február 17-18-án rendeznek meg Nyitrán.

Land art és Public art pályázat

Tisztelt Kollégák! Az OMÉK felkérése alapján a Magyar Tájépítészek Szövetsége Land Art és Public Art kiállítást és versenyt hirdet. A pályázók köre: A pályázaton egyének és csoportok, természetes és jogi személyek egyaránt részt vehetnek. Természetes személyek csoportosan is pályázhatnak, legfeljebb 4 fős csoportban. A pályázás feltételei:

MÉK-TKT közleménye a Múzeumi negyed elhelyezési ötletpályázatával kapcsolatosan

A Magyar Építész Kamara Táj- és Kertépítészeti tagozati vezetőségének közleménye   a Múzeumi negyed elhelyezési ötletpályázatával kapcsolatosan (a szakmagyakorlók részére)  

Kortárs tájépítészet a visegrádi országokban

Tisztelt MTSz tagok!   Szeretettel ajánljuk figyelmükbe a következő programot: KORTÁRS TÁJÉPÍTÉSZET A VISEGRÁDI ORSZÁGOKBAN - „Fenntartható szemlélet a kertépítészetben” konferencia és „Kertépítészeti projektek a V4 országokban” kiállítás.   Időpont: 2013. június 7. Helyszín: FUGA Budapesti Építészeti Központ   A részletes program a mellékletben olvasható. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A program étkezést nem tartalmaz, a hajókiránduláson való részvétel önköltséges (3000 Ft).  
Subscribe to MTSZ tagok